Апартамент, кв. Изгрев

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуална разходка / Апартамент, кв. Изгрев

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

ПРЕКРАСЕН ИМОТ В НАЙ-ХУБАВАТА ЧАСТ НА КВАРТАЛА, в район на няколко посолства, до парка, до МЕТРОТО, с възможност за свободно паркиране.

Сградата е представителна, строена е през 1979 г., облицована е с червени керамични тухли, има просторно фоайе, 2 работещи асансьора, поддържано стълбище, контролиран достъп. Апартаментът е много просторен, със застроена площ по нот. акт 153 кв. м., отделно са двете тераси и балконът, отделно е мазето с площ от 8,5 кв.м., отделно са ид. части от общите части на сградата.

Състои се от входно фоайе, два коридора, голям хол с трапезария и голяма тераса, свързани с кухнята, самостоятелна кухня с балкон, три непреходни спални, едната с голяма тераса, баня с тоалетна с прозорец, тоалетна, мокро помещение и мазе.

Изложението на апартамента е изток (спални), запад (дневна, трапезария), север (кухня). Апартаментът е с невероятно излъчване, поддържан и чист, но има нужда от осъвременяване. Продава се от първите собственици и няма ипотеки и тежести.

Обадете се и с удоволствие ще ви покажа този уникален стойностен имот. На пазара на имотите в София много рядко се появяват имоти като този! За повече информация и огледи се обадете на Соня -тел. 0889 477 477, 0889 477 411.