Два офиса, кв. Витоша (продаден)

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуална разходка / Два офиса, кв. Витоша (продаден)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

Имотът е продаден.

ХУБАВ ОФИС В НОВА СГРАДА до ул. 'Трифон Кунев', на втора линия до 'Симеоновско шосе, в района с посолствата и резиденциите, в близост до спирки на гр. транспорт.

Офисът се намира на ъгъла на две улици, има голямо лице и много прозорци, подходящ е също за козметичен център, фризьорски салон, фитнес клуб, детски център, химическо чистене, счетоводна къща, за търговия на едро и др.

Състои се от 2 просторни и светли помещения, голяма кухня, два санитарни възела и входно предверие. Настилката е теракота, стените са с латекс, дограмата е с дървен стъклопакет. Планировката позволява да се раздели на два по-малки офиса - всеки с отделен вход и отделен санитарен възел.

Сградата е захранена с газ и има възможност офисът да бъде присъединен веднага.

Офисът се продава с ид. части от парцела, в който е построена сградата. Има свободни места за паркиране на улиците, където се намира имотът. Продава се от първите собственици, няма ипотеки и тежести.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот. За повече информация и огледи се обадете на Соня - тел. 0889 477 477, 0889 477 411.