Апартамент, София (продаден)

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуална разходка / Апартамент, София (продаден)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

Имотът е продаден.

ПРЕКРАСЕН, СВЕТЪЛ, ПРОСТОРЕН, НЕПРЕХОДЕН, ЛУКСОЗЕН, ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ С НАДЗЕМЕН ГАРАЖ И ОТДЕЛНО МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ.

Сградата е от 80-те години, на тихо място до Министерството на външните работи, зала Универсиада, 4 посолства, хотел Плиска, МВР, училища, детски градини, Галакси център, магазини на големи вериги и заведения, на минути от Борисовата градина и метростанция Жолио Кюри, с бърз достъп до центъра.

Апартаментът е със застроена площ 118 кв.м, с 14 кв.м идеални части от общите части на сградата, намира се на втори жилищен етаж над партер от 5 етажа, изложението е изток, юг, запад и север, входът е ремонтиран с PVC дограма и нов покрив.

Състои се от антре с гардероб с огледални врати, дневна с трапезария 35 кв.м с 3 прозореца и остъклен 3-крилен портал към тераса 9 кв.м, отделна кухня 11 кв.м с портал към хола, 2 непреходни спални 14 и 15 кв.м, 2 бани: 1-с тоалетна и душ, 2-с тоалетна и душ-кабина с масажен панел. Възможно преустройство в 4-стаен.

Има топлоизолация, нови ЕЛ, ВиК, отоплителна и вентилационна инсталции, вградени кабелна и интернет мрежи в помещенията, немска 5-камерна PVC дограма с К-стъкло с отваряеми прозорци и врати, ал. радиатори, СОТ, блиндирана входна врата с 3-странно заключване с 2 касови брави, интериорни врати с естествен дъбов фурнир, естествен дъбов паркет, италиански гранитогрес, теракота, фаянс, килими и осветителни тела, немско оборудване - вградени хладилник с фризер, фурна, стъклокерамичен плот с три котлона, абсорбатор, миялна машина, пералня, висок клас климатик в хола, обзавеждане по дизайнерски проект с масивен дъб, MDF с естествен дъбов фурнир и лак, дъбови маси и столове, 4 телевизора - 2 смарт.

Към апартамента има мазе 6 кв.м на партера с PVC прозорец, метална врата и стелажи.

С апартамента може да се закупи за 25000 евро и надземен гараж 27 кв.м с нов ремонт, с тоалетна и душ и с място за паркиране пред гаража за втора кола. Гаражът е със статут на кафе-аперитив.

Апартаментът излъчва спокойствие, топлина и уют и е готов за настаняване на новите собственици. Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот. Имотът няма тежести и се продава с оборудването и обзавеждането без комисион за купувачите. Огледи са възможни по всяко време, имаме ключ. За повече информация позвънете на Соня, тел. 0889 477 477.