Къща, Копривщица

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - 0889 477 477

(cached)

Продава КЪЩА в област София, гр. Копривщица - 165 кв.м / 49500 EUR

етаж: 2
Коригирана в 15:21ч. на 04.05.2020г.
ВИРТУАЛЕН ОГЛЕД! ПРЕКРАСЕН ИМОТ В АРХИТЕКТУРНИЯ РЕЗЕРВАТ И ГРАД - МУЗЕЙ КОПРИВЩИЦА С НЕВЕРОЯТНА ПРИРОДА, ВЪЗРОЖДЕНСКА ИСТОРИЯ, ЗАПАЗЕН ФОЛКЛОР,СЪХРАНЕНИ И ОПАЗВАНИ ТРАДИЦИИ, С НЕВЕРОЯТНИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!

Сградата се намира на 5 минути от общината, в близост до плажа със спа-центъра и басейна, на асфалтова улица по течението на река Тополница, с ток, вода и канализация, в съседство с хубави къщи, в които се живее постоянно.

Построена е през 80-те години на два етажа и мазе в духа на възрожденските традиции, има одобрени проекти и разрешение за строеж, стоманобетонна конструкция и тухлени зидове, стоманобетонни плочи на нивото на мазето, на първия етаж, на втория етаж и на тавана, цокъл от гранит на първия етаж и външна мазилка.

На първия етаж има хол, кухня,тераса на двете помещения, санитарен възел, складово помещение, вътрешна стълба към мазето и към втория етаж; на втория етаж има четири стаи, две тераси и стълба към тавана, който може де се направи на студио.

Стаите са с дюшеме и мазилка, дограмата е двукатна дървена, банята е с мозайка и фаянс.

Дворът е с правилна форма,с площ от 466 кв.м и има покрит паркинг за една кола.

Имотът е с голям потенциал - може да се ползва за живеене или за къща за гости. Има нужда от модернизиране.

Имотът няма ипотеки и тежести и чака своите нови собственици.
Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този прекрасен стойностен имот! За повече информация и огледи се обадете на Соня - тел. 0889477477. ПОСЕТЕТЕ ВИРТУАЛНИЯ ОГЛЕД. АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ.