Мезонет, кв. Изток

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуална разходка / Мезонет, кв. Изток

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

За имота е оставен депозит и не се предлага за продажба.

Представителен просторен и много светъл апартамент в нова тухлена сграда от 2000г., в близост до метрото, в район с банки, училища, детски градини, магазини, заведения, ресторанти, сервиз за компютри, фитнес зала, спирки на градския транспорт.

Застроената площ е 130,84 кв.м, отделно са идеалните части от общите части на сградата и мазето. Входът на сградата е поддържан и се заключва. Етажът е пети и шести без асансьор.

Апартаментът е отличен, просторен, светъл, с изложение югозапад, с изглед към градинка и тиха квартална улица. Състои се на първото ниво от входно антре, голяма кухня, хол с трапезария с четири големи прозореца и прекрасна покрита тераса, голяма баня с тоалетна; вътрешна стълба от антрето към второ ниво, на което има антре с четирикрилен вграден гардероб с надстройка, две непреходни спални и баня с тоалетна. В малката стая има скосявания над 2,2м.

Настилките са теракота в антретата, хола и санитарните помещения, качествен ламиниран паркет в стаите, дограмата е PVC, стените са с латекс. Апартаментът се продава с пълното оборудване и обзавеждане. Апартаментът няма ипотеки и тежести.

Огледи са възможни по всяко време. За повече информация и огледи се обадете на Соня - тел. 024447714, 0889477477