Тристаен апартамент, София, Гевгелийски

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(updated)

Дава под Наем 3-СТАЕН в град София, Гевгелийски - 86 кв.м / 300 EUR

етаж: 10-ти / 16, ТЕЦ
Публикувана в 08:20ч. на 10.09.2020г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА В ИМОТА. АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ.

ФУНКЦИОНАЛАН ПРОСТОРЕН ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ до Метростанция Вардар, в района на ул. 'Сава Михайлов' и бул. 'Вардар', в близост до 3 училища, детска градина, медицински център, до два супермарсета за хр.стоки, до спирки на гр. транспорт.

Сградата е тухлена,санирана, в отлично състояние, с поддържани общи части,в район с квартални градинки с много дървета и зелени площи, с места за паркиране около сградите.

Апартаментът е много светъл и топъл, с изложение югоизток -юг и се състои от просторно антре, голям хол с преходна стая с тераса, самостоятелна кухня с балкон, самостоятелна спалня, баня с тоалетна, тоалетна.

Отоплението е с ТЕЦ.

Апартаментът е с лакиран паркет в хола и ламиниран паркет в стаите и кухнята, PVC дограма на остъклените балкони и стаите, със запазен фаянс и санитарен фаянс в банята.

Обзавеждането е ново в спалните, запазено в хола и кухнята.

Всичко в апартамента е приятно и излъчването е много добро.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем това удобво жилище. Огледите са възможни по всяко време. За повече информация позвънете на тел.0889477477.