Двустаен апартамент, София, Оборище

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(cached)

Продава 2-СТАЕН в град София, Оборище - 61 кв.м / 205900 EUR

етаж: 6-ти / 7, ТЕЦ
Коригирана в 23:47ч. на 18.07.2024г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА НА АПАРТАМЕНТА. АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ: https://accent.bg/90

Прекрасен слънчев, просторен, апартамент в сграда от 80-те години, с поддържан вход с PVC дограма, достъп с чип и асансьор.

Сградата се намира в район с много дървета, зелени площи и свободни места за паркиране, на ул.'Русалка', в близост до ул. 'Черковна' и 'Оборище', до МОЛ 'Сердика', Испанската гимназия, Националната музикална академия, Националния исторически музей, парка на Военна академия и парка Заимов.

В района има медицински център, супермаркети на различни търговски вериги, много магазини, фитнес център, студио за красота, различни заведения за хранене и отдих.

Районът е осигурен с всички видове транспорт по улиците 'Черковна' и 'Оборище', по булевардите 'Мадрид', 'Ситняково, 'Евлоги и Христо Георгиеви' и метростанция 'Театрална'.

Апартаментът е разположен на шести етаж в седем етажна сграда и изложението е южно. Общата площ по документ за собственост е 61 кв.м, от които мазето е с площ 9,28 кв.м, а балконът и идеалните части от общите части на сградата са извън тази площ. Състои се от антре, дневна, преходна спалня, самостоятелна голяма кухня с приобщен балкон и баня с тоалетна.

В апартамента е направен основен ремонт с качествени материали. Подовите настилки са теракота и лакиран дъбов паркет, дограмата е PVC, стените са с латекс, входната врата и интериорните врати са нови, ВиК и ЕЛ инсталациите са нови. Банята е с теракота и фаянс, с нови мивка със смесителна батерия, тоалетна - моноблок, душ-кабина и шкаф с огледало.

Апартаментът има пълно оборудване и обзавеждане и се продава във вида, в който е в момента без телевизорите.

Отоплението е с ТЕЦ, има и климатик в дневната.

Имотът няма ипотеки и тежести и чака своите купувачи.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този прекрасен имот. За повече информация и огледи се обадете на Соня - тел. 0889477477.